Мисли надвор од кантата. Селектирај!

Ние го правиме селектирањето на отпад лесно, забавно и корисно.

Дознај Повеќе

Првата апликација за селектирање на отпад

Апликацијата овозможува секое семејство да биде мотивирано да го селектира својот отпад (посебна селекција на пластика, хартија и лименки) за тоа да има определен бенефит преку тркалото на среќа и други награди.

Направи позитивен импакт во светот во 5 чекори:

Превземи ја апликацијата
1. Побарај Кеса
2. Подигни кеса
3. Наполни ја кесата
4.Избери подигање на кесата
5. Ние го средуваме останатото

Што собираме?

Придружи се на
Селектирај отпад!

Долго време учиме дека треба да се селектира. Но, се што селектираме не значи дека може да биде рециклирано. Преку апликацијата Селектирај отпад унапреди го твоето познавање за правилна селекција на отпадот и разбери ја твојата улога во процесот на селекција. Помогни на животната средина, Селектирај отпад ќе те награди.

Придружи се на
Селектирај Отпад!

Долго време учиме дека треба да се селектира. Но, се што селектираме не значи дека може да биде рециклирано. Преку апликацијата Селектирај отпад унапреди го твоето познавање за правилна селекција на отпадот и разбери ја твојата улога во процесот на селекција. Помогни на животната средина, Селектирај отпад ќе те награди.

Започни

Во моментот апликацијата Селекирај Отпад е активна во скопските населби Александрија, Тафталиџе и Карпош.